Danmarks nye Gadget Blog og -Shop

Nu er det ikke ligefrem blogs der anmelder gadgets og andre tekniske ting jeg plejer at besøge, men jeg er jo blevet mere og mere nysgerrig efter, at få mere info om de ting jeg bruger eller som jeg har planer om at anskaffe mig, og her kommer U5.dk ind i billedet. Det er en helt ny dansk gadget-blog hvor der bliver skrevet om forskellige gadgets, telefoner og andre ting som vi "nørder" bruger i vores dagligdag. :D Jeg bruger jo personligt meget min computer, mit kamera og telefon - og indimellem så har jeg også mine powerbanks, trådløse højtaler osv i brug, og der er denne blog måske fremtidens svar på de bedste og knapt så gode ting man kan vælge imellem. Som sagt så er den meget ny, så det er begrænset hvad der er at læse om derinde, men det der er, synes jeg personligt er ret godt. Og som nævnt tidligere så er jeg normalt ikke typen der følger sådanne blogs, men denne kunne altså godt blive en del af min faste liste jeg kigger igennem dagligt. :D

MEN! Ikke nok med at det er en blog, så har de faktisk også en shop tilknyttet hvor man kan købe lidt lækkert til samlingen af gadgets. Jeg har tidligere skrevet om nogle earbuds som jeg VIRKELIG gerne ville have, men ikke rigtig fået købt endnu, og dem har de faktisk også til salg! NU overvejer jeg virkelig at købe de 2 stykker hjem jeg gerne vil have.
Mht. shoppen så er det nok mest iPhone-ejere der vil få glæde af den, da det stort set kun er kabler og covers til det mærke, og det synes jeg er en skam. Men det kan jo være at det ændrer sig jo længere tid de har det kørende. Men headsets'ne overvejer jeg ret kraftigt at købe hjem. Og det er selvfølgelig disse to jeg snakker om:


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)