Nye Cernit Øreringe

I dag valgte jeg at lave lidt nye cernit øreringe. Der går jo ikke længe før jeg ikke kan bruge min højre hånd, så tænkte at jeg lige ville have lavet lidt nyt. Da jeg stod inde i badet i morges og brugte min sæbe med kokos besluttede jeg mig for at jeg da skulle have et par øreringe med kokosnødder. :D Og da jeg alligevel var igang fik jeg lavet et par solsikker og nogle coralfarvede blomster. De blev lidt mislykkedet, men de kan da bruges. :D I kan se alle mine cernit kreationer HER, men dagens kreativitet kan I se herunder.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

6 kommentarer:

 1. Solsikkerne er godt nok flotte!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej, min datter på snart 17 år, ønsker sig solsikke øreringe og dine er de flotteste jeg har set. Kan man mon bestille et par magen til få dem sendt til Møn og hvad skal de koste? Hilsen Betina, betinaljung@hotmail.dk

   Slet
  2. Hej Betina
   Well.. Jeg kan godt prøve at lave et par. :) Skriver lige en mail til dig i aften så vi kan finde ud af det.

   MVH Anne-Mette

   Slet
 2. Jeg er helt syg med dine øreringe med solsikker. Jeg faldt over din side fordi jeg ville købe nogle solsikke øreringe, men dette er da ikke en salgsside vel? Kh Mayianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mayianne
   Nej det er det desværre ikke, men det varmer nu alligevel at du synes de er fine. :D Håber dog du finder nogen du kan købe. Jeg er desværre ret glad for disse, så ved ikke helt om jeg har lyst til at skille mig af med dem. ;)
   Kram Anne-Mette

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)