Jeg har muligvis brug for nogle nye dufte


Efter jeg kom hjem fra sygehuset i mandags har jeg virkelig haft det svært ved at finde en af mine parfumer som jeg ville bruge. Det er som om jeg slet ikke kan klare duften af dem længere. WTF!? Det kan da ikke være normalt???
Det irriterer mig så meget! Jeg har ikke råd til at skulle skifte min samling ud. /: Virkelig irriterende.

Da jeg var nede og handle i dag var jeg henne forbi parfumeafdelingen - bare lige for at dufte til lidt forskellige. Det kunne jo være at det var min lugtesans der var blevet fucked up. :P Der var ikke ret mange jeg synes om. Det var faktisk kun de friske dufte jeg synes om. Ved at min søster bruger - eller har brugt - den der hedder "Clean" og det var en af dem som jeg nu synes rigtig godt om. Desværre havde de kun den ene. Jeg ved der er minimum 3 af slagsen, og ville gerne have haft duftet til de to andre også, men dem må jeg så se om jeg kan finde i Matas i stedet for på et tidspunkt.
Så hvis ikke mine egne parfumer falder i min smag igen, så må jeg ønske mig disse. Ved de kan fåes hos DuftLaden.dk og andre parfume shops online, så de bliver i hvert fald ikke svære at få fat i. :)


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)