Blog Batteler du?!


Det er lidt uhyggeligt så meget bloggere kæmper mod hinanden for at få popularitet. Det er faktisk lidt sørgeligt. Hvor blev glæden ved at blogge af? Hvorfor skal det hele pludselig være en konkurrence? Utroligt mange gør det ikke længere for deres egn skyld. Det er virkelig trist. Der hvor jeg synes det går for vidt er når man ikke kan være glade på andres vegne, hvis de pludselig får en fed mulighed for at prøve noget nyt i forbindelse med deres blog. Misundelse er sådan en grim ting.

Der er et par Danske bloggere der er slemme til dette, men der er næsten krig dagligt imellem to Svenske bloggere. De er begge ret kendte, men de kan ikke klare den anden's succes. Hvorfor? Skal det virkelig komme an på det? Sorry men så forsvinder det sjove altså for mig.

Så hvis man virkelig gerne vil battle mod hinanden og have en popularitets-konkurrence, så kunne man tilmelde sig blogbattle og køre den derinde i stedet for. Der kan man fedte lidt for nogle stjerner og blive rykket op i ranglisten. Jeg lavede en bruger derinde for nogle år siden for at se hvad det var for noget, men det er ikke noget jeg har brugt siden. Jeg går ikke op i at være populær, jeg går op i at gøre det for mig egen skyld og dele mit liv og det jeg laver med folk der er nysgerrige.
Men skulle I være nysgerrige så smut ind og kig. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)