Mine Visitkort er her endelig


Jeg tog chancen og bestilte mine visitkort da de havde tilbud for noget tid siden. Ville ellers have bestilt dem for flere måneder siden, men ville vente til jeg havde råd. Så da jeg kunne spare en masse penge slog jeg til.

Fik lavet dem helt som jeg ville have dem, og da jeg så bestiller dem, ser jeg at ét billede har rykket sig foran noget tekst på forsiden. Pis også! Men det var for sent. Tænker dog at det ikke er jordens undergang, og at jeg godt kan leve med den lille fejl. Dog har jeg bestilt alt for mange. *Hahahahahahah* Men må jo bare få delt en masse ud. :P


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)