Heler men er stadig hævet


Skidt start på dagen. Vågnede op med voldsomme smerter i kæben, fik dopet mig lidt og faldt i søvn igen. Stod for sent op, måtte ordne en masse i en fart, været på apoteket og nede og handle, og nu sidder jeg så her og skal have planlagt resten af aftenen.

Tror det bliver noget afslapning som doktormanden på sygehuset har bedt mig om - er bare ikke så god til at sidde stille, men i aften skal det altså være. Min finger og arm er hævet fordi jeg har været alt for aktiv de sidste par dage. Ikke godt. Så det skal altså holdes i ro i aften. Så det bliver med serie, guf og lidt søgning efter inspiration til bloggen. :D Hyggelig fredag med forhåbentlig så lidt mulige forstyrrelser.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)