Skønne Instagrammere #3


Jeg elsker virkelig Instagram, og jeg får også lidt inspiration af folk derinde fra. At man kan følge folk helt tæt på og snuse til deres liv synes jeg er super spændende. :D Og så har man også mulighed for at lede efter inspiration via hashtag-søgning, og det synes jeg altså er super lækkert. Så ja jeg bruger gerne meget tid på Instagram-appen. :P
I den anledning synes jeg da lige at jeg ville dele nogle af mine favorit-brugere med jer. Der kommer flere hele tiden og jeg vil løbende smide dem herind. :)

Denne gang har jeg valgt at fremhæve 2 personer, og det gør jeg af den simple grund at de er mand og kone. Det er nemlig Anna Saccone og Jonathan Joly. Jeg fandt dem på YouTube for flere år siden hvor de laver daglige vlogs, og jeg faldt for dem fordi de boede i Irland. Og nu har de en fantastisk familie og et skønt liv som jeg godt kan misunde dem lidt for. Virkelig hyggelige mennesker at følge.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)