Konjac Svampe


Jeg har virkelig længe nu gerne ville prøve denne Konjac svamp, men synes virkelig de er dyre i både Matas og vores lokale helseforretning, så jeg prøvede for noget tid siden at finde dem på eBay og der var de heldigvis også. Jeg prøvede at bestille en sort hjem først og så tilsluttede der sig nogle af de andre efterfølgende. :D Når de kun koster 10-15 kr stykket, så kunne man jo lige så godt prøve lidt forskellige. Nu har jeg brugt den sorte i lidt tid og jeg må sige at den er virkelig lækker. De er meget blødere end jeg havde forventet og huden bliver virkelig lækker efter brug. Jeg kan så til gengæld også se når jeg glemmer at bruge den, for min hud reagerer ret hurtigt. Så fra nu af må jeg tage mig sammen og bruge den hver dag. *Hehe* På den måde ser man også bedre resultatet.

Folderen I ser på billedet er fra vores helsebutik, og de svampe der er deri er ikke helt dem man finder på eBay, men det gør dem ikke dårligere. :D

Den sorte hedder "Bamboo Charcoal" som er velegnet til fedtet og uren hud med acne. Den aktive kul skulle dræbe bakterierne i huden.
Den grønne hedder "Green Tea" som indeholder noget grønt ler som er godt for normal, fedtet og kombineret hud. Den absorberer snavs, olie og bakterier og renser porerne.
Den gule hedder "Turmeric" og hjælper med at forbedre cirkulation for at forynge alle hudtyper. Det bremser også væksten af ​​hår på kroppen. Gurkemeje's antiseptiske kvalitet fjerner hudorme og efterlader huden med en sund glød. Den lindrer også inflammation.
Den røde hedder "Red Clay" og er perfekt til hud, der har behov for foryngring. Den giver en dyb rensning og blid eksfoliering som lysner kedelige hud og reducere forekomsten af ​​rynker. Den er ideel til hud med ujævn hudfarve, en skjoldet overflade, sprængte blodkar og tråd vener.
Den hvide hedder "Natural" og selve navnet siger sig selv. Det er den naturlige svamp som passer til alle. Den er dybde rensende, fjerner hudorme og eksfolierer blidt huden. Derudover stimulere den blodcirkulationen og fremmer hudens cellefornyelse.

Så der er lidt til en hver hudtype, og hvis I spørger mig, så kan alle bruge dem alle sammen. Børn skal måske kun bruge den hvide, men ellers så er de alle gode til hvem end du er og hvilken hudtype du har. Så det er bare med at prøve sig frem og finde ud af hvilken man synes bedst om.

Der er dog lige nogle ting man skal huske med disse svampe. Før man bruger dem første gang skal man lige rense den godt igennem med vand. Og den skal være våd når du bruger den. Den bedste måde at bruge den på er ved at massere den blidt på huden i cirkelbevægelser. Jeg bruger gerne en rensesæbe sammen med svampen.
Når du er færdig med at bruge den er det vigtigt at skylde den godt igennem for at fjerne al sæben. Den må helst ikke ligge på en flad overflade men skal op og hænge så den tørre. Dog ikke på badeværelset da der er fugtigt, så hængt den helst i et tørt rum hvor der er god udluftning.
De kan holde op til 2-3 måneder, og derefter anbefaler producenten at man skifter den ud med en ny.

Jeg er i hvert fald glad for at jeg tog chancen og bestilte en masse hjem, for jeg er overrasket over hvor gode de er. Derfor kan jeg varmt anbefale jer dem, og til de små penge, så er der råd til ikke at synes om dem. Det gør i hvert fald ikke så ondt i pengepungen. :D Så hvis det var noget, så søg efter "Konjac Sponge" på eBay. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

4 kommentarer:

 1. Kan du anbefale en sælger evt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan varmt anbefale denne: http://www.ebay.com/itm/291135418384?var=590284946343&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

   Slet
 2. Det er da til ansigtet, ikke? Eller er det til hele kroppen? De er ret små :)
  Undskyld, jeg spørger så dumt..

  www.katrinesommer.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Disse små runde er til ansigtet ja. :) Men man kan få nogle til kroppen også til stort set samme pris.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)