Blogger Spotlight #4 - Simone Engelbreth


Jeg har læst med på Simone Engelbreth's blog i en længere periode nu, og jeg er virkelig fascineret over hendes super smukke og drømmeagtige billeder. Hun har en virkelig lækker stil og så elsker jeg at hendes blog har sådan en lækker men simpel stil over sig også.
Selvom hun er lidt af en modeblogger, så synes jeg ikke det fylder for meget, for hun deler også sine Instagrambilleder, hendes shopping-godter og dertil også lidt skønhedsrelaterede indlæg. Super lækkert, for det er den slags jeg synes er lækkert at læse. Og så har hun som sagt en masse lækre billeder på bloggen.

Hun er helt klart et besøg værd. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)