Nyt køb - Coral Sneakers


Kan I huske at jeg skrev om at jeg virkelig gerne ville have et par koral-farvet sneakers? Nu er de her!!!! :D Jeg fik dem hjem i går og var faktisk ret bange for at jeg ikke rigtig kunne passe dem, for de strammede ret meget over vristen på foden, men efter noget tid med dem på, så mærkede jeg det ikke længere. Dog skal jeg lige have dem på lidt i morgen også for at være helt sikker. Men hold nu op hvor er de bare lækre i farven og de passer perfekt til mine koral-farvede trøjer. :D Så håber bare at jeg kan holde ud at gå i dem, for jeg vil helst ikke sende dem tilbage. *Hehe*


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. De er super cool... :D
    Håber de bare lige skal gået til, så du slipper for at bytte..

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)