Sundepil - Gør Hårfjerning lettere


For mig er det super vigtigt at have lækre glatte ben om sommeren, nu hvor man for det meste har bare ben på denne årstid. Jeg har ikke ligefrem de pæneste og tynde ben, men derfor er det stadig vigtigt for mig at de ser ny-barberet ud. Det er dog ikke hver dag eller hver anden dag jeg har tid til at fikse dem, og da slet ikke med barberskum og det hele. Derfor har jeg været henne og finde noget voks jeg på et tidspunkt skal prøve og har også fået disse "slibe"-dimser hjem. De skulle eftersigende slibe hårene af når man kører den i cirkelbevægelser over huden.

I selve pakken følger der en stor "pude" og en lille en til de mindre områder. Derudover så er der ekstra slibeflader med. 4 af de store og 3 af de små. Derudover så fik jeg en ekstrapakke med med 8 store og 4 små. Ved ikke hvor ofte de skal skiftes, men nu er jeg da på den sikre side. :D

Jeg har lidt overvejet at prøve dem på benene i morgen, men ville lige teste den på armen her tidligere og det gik måske ikke lige så godt. *Hehe* Læste mig frem til at det bliver rødt og irriteret hvis man har trykket lidt for hårdt, og det er det så sandelig blevet der hvor jeg testede den. Av av av. :P Men så ved jeg det til jeg skal igang med benene.

Men hold nu op hvor er huden bare lækker blød og glat efter brug. Det er helt vildt! Så jeg må sige at jeg er ganske imponeret over disse. :) Så hvis man gerne vil lidt væk fra skraberne, så er dette et godt alternativ. De kan fx fåes inde hos Perfect Body. De kan sikkert fåes andre steder, men jeg kan i hvert fald godt anbefale denne shop, da jeg har fået dem derfra. :D

Så tøser! Igang med hårfjerningsprocessen! :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

4 kommentarer:

 1. Hej Anne-Mette. Ville lige hører om du har fået prøvet det og virker det? Har nemlig selv nogle men syndes ikke rigtig det hjælper.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kræver en del tålmodighed, for man skal køre over det samme sted i længere tid for at få hårene af. Men det virker - tager dog lang tid.

   Slet
 2. Ok, tak for svar. :-)

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)