Nu har jeg en god grund til at ville have en Halvmåne Tattoo


Jeg har i et par år nu gået og overvejet om jeg skulle få lavet en tattoo med en halvmåne. Både fordi det har en symbolsk betydning inden for Wicca, men også fordi jeg synes der er noget magisk over månen. Men jeg har ikke rigtig vidst om det ville være for... tja.. Ved ikke lige hvad jeg skal sige. Men nu har jeg en god grund til at få den lavet. :P Synes jeg i hvert fald selv.

You were born during a Waxing Crescent moon

This phase occurs right after the New Moon, when we can start to see part of the moon that's illuminated by the sun.


- what it says about you -

You like having a clear vision of the future, and are good at helping people set out plans to accomplish important goals. Once you're done with a task, you're done with it. You don't like revisiting or rehashing issues you think are settled. You're inventive and encourage people around you to be new and different instead of copying from the past.
What phase was the moon at on your birthday? Find out at Spacefem.com

English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)