Den nye hårfarve


Efter jeg klippede håret her den anden dag, så trængte det virkelig også til en gang farve. Min udgroning var efterhånden blevet ret kriminel og mine lyse spidser var stort set væk.
Har i noget tid overvejet at gøre håret en smule lysere, så i dag valgte jeg at min dipdye skulle højere op end den plejer og da det var en mild blegning, så kunne jeg se frem til at det blev en meget gylden farve - håbede jeg i hvert fald. Med tiden vil jeg gerne have det hele lysere, men det tager noget tid nu hvor bunden er ret mørk. Og da jeg har noget mørkt tilbage, så ville jeg gerne have det brugt først. Så det har lidt længere udsigter. Men derfor kan jeg jo nyde at jeg her op til efteråret kan have rigtig efterårs-agtigt hår. :D

Resultatet er blevet præcis som jeg ønskede det og det minder mig faktisk ret meget om en ræv. Den har både det lyse, det gyldne (orange) og så det mørke i pelsen, så det er perfekt. :D Er så glad for det. Og her ser I resultatet:


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)