Træ-Skin fra SkinMe.dk


Så modtog jeg mit skin fra SkinMe.dk. Desværre så er det ikke det lyse lækre trælook som jeg havde håbet på, men selve strukturen i skin'et er lækkert. Kan godt lide at det ikke er blankt, for det er træ jo ikke medmindre det er lakeret, og det er jo ikke meningen med dette. Og så er det dejligt tykt så det er godt slidstærkt.

Der er skin til at dække stort set hele telefonen, men jeg har valgt kun at vise bagsiden, da det desværre ikke passer 100% hverken på fronten eller på bagsiden. Bagsiden er for lang og fonten er desværre en smule skæv. Men jeg synes det er fedt - når det passer - at man kan få telefonen næsten 100% dækket så det ligner den er af træ. Her taler jeg ikke om at skærmen bliver dækket til, men at der er et stykke der også kan sidde på forsiden rundt om skærmen hvor den på en HTC altid er sort. Så dét er en fed lille detalje.

Så hvis man er heldig at det passer helt så er det bare et super fedt skin. Ville dog bare ønske at det var en lysere farve - mere sandfarvet måske, for så havde det været perfekt til mig. :D Men er glad for at jeg har fået muligheden for at se det IRL og teste det, for det kunne godt ske at jeg på et tidspunkt i fremtiden bestiller et andet i dette look. :) For det passer jo fint til mit natur-tema herhjemme.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)