Efterårs Apps jeg anbefaler


Jaaah det er vist ikke løbet nogens næse forbi at jeg ser frem til efteråret. *Hahahahaha* Og derfor er min mobil også up-to-date når det kommer til apps. Og jeg sad faktisk her den anden aften og kiggede efter hyggeligt apps som havde noget med årstiden at gøre, og valgte så at downloade nogle af dem.

De første 3 her er spil. Jeg har selv 2 af dem installeret, men desværre ikke Solitaire, da jeg ikke gider bruge 6 kr på det. Men plejer ellers at elske at spille det inden jeg ligger mig til at sove. Derfor har jeg været nødt til at hente en kedelig normal version ned. Men det ville ellers være nice med den efterårs-inspireret version. :D
Sudoku ved jeg ikke om jeg beholder, men det er nu meget hyggeligt. Mahjong beholder jeg, også selvom der ikke er så mange baner i den at udføre, men det er hyggeligt tidsfordriv, og så træner det jo stadig hjernen lidt.

Her ligger der som det første endnu et spil. Det minder lidt op Flappy Bird, men er bare med et efterårs blad. :D Virkelig hyggeligt.
Derudover så er der to Live-Baggrunde. Den første er både med dalende blade og sæbebobler. Det er lidt skægt at sidde og trykke på skærmen og se bladene vige bort fra fingeren og boblerne springe og sige "pop". :D Den sidste er bare med dalende blade og lidt forskellige baggrunds muligheder. Jeg kan godt lide den slags baggrunde og jeg håber der kommer flere af slagsen som jeg kan hente ned.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)