Har arbejdet på dette hele dagen


Jeg er så småt begyndt at forberede nogle ting til julekalenderen. Ja jeg ved godt at jeg er tidligt igang, men det er bare rart at få det grafiske og skabeloner osv klar, så det er lige til at gå igang med efterhånden som videoerne bliver optaget. :D Jeg skal også have fundet lidt flere der kunne tænke sig at være julegæster på bloggen. Jeg kontakter alle der har tilmeldt sig i slutningen af oktober, da jeg skal have alt tilbage i midten af november, så jeg får tid til at smide det på bloggen så det er klar. Men jeg glæder mig virkelig til at prøve at lave julekalenderen i video-format i stedet for indlæg. Håber også at I vil tage godt imod det. :D

Jeg vil smutte ud til min mad nu. Har ikke spist hele dagen, så nu er jeg virkelig sulten. Hyg jeg alle sammen. :)


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

3 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig virkelig til videoer i hele december! Og er det kun bloggeren der kan være julegæster? Og hvad går det ud på? Kunne nemlig måske godt tænkte mig det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Bliver spændende at se om det bliver en succes. :D
   Nej det er ikke kun bloggere, så du skal da være mere end velkommen til at være en af bloggens gæster. Smid mig en mail, så sender jeg dig de spørgsmål jeg skal have besvaret. :) For det er bare det. Nemlig et par spørgsmål om jul der skal besvares.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)