Virkede det!?

Hold da op! Jeg skal da lige love for at det var en effektiv måde at få krøller på. :D Ikke sidste gang jeg gør det. Tænk på al den tid man kan spare. Smart! Og sorry for den dårlige belysning - mangler virkelig nogle andre og bedre lamper foran spejlet.

6 kommentarer:

 1. Sikke krøllet det blev :D

  Jeg brugte også denne metode til at få krøller, dengang jeg havde langt hår. Denne eller at sove med fletninger (eller have fletninger en hel dag).

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg blev overrasket over hvor pæne krøllerne blev. :D Fletninger er jeg gået væk fra da jeg ikke synes krøllerne bliver ret pæne plus at spidserne bliver meget kruset. Så er glad for at denne metode er så effektiv. :D

   Slet
 2. Ej hvor vildt!
  Det skal helt klart prøves, skal man hav vådt hår eller bare almindeligt tørt? :-)

  SvarSlet
 3. Ser super fint ud :-) Især i dit hår når du har den der ombré overgang i.

  Knus og god søndag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jah :D Jeg elsker også denne hårfarve ekstra meget når det er krøllet. :D
   Tak i lige måde.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)