Jeg har endelig modtaget mine Efterårs/Vinter støvler


.... eller.. Modtog dem for 2 uger siden, men nu afslører jeg hvordan de ser ud og ikke mindst hvordan de ser ud på mig. :D Jeg har ventet på dem længe, og har ville have dem endnu længere, og da jeg fik chancen for det, så blev de altså bestilt hjem. Uheldigvis var der en hos PostDK der havde alt for lange fingre og ikke kunne kende forskel på hvad der var hans/hendes og mit, så jeg måtte lige vente lidt over en uge længere på dem. Men nu er de her. :D

De skal selvfølgelig gås til, og der er et stykke af sålen i den ene støvle som jeg lige skal have gjort noget ved, for den giver mig vabler da det stykke sidder og trykker ind på hælen, men håber det kan fikses uden de større problemer. For hold nu op hvor er jeg glad for dem.

Det er som I kan se et par lækre varme støvler af mærket Kangaroos. Jeg har ikke haft ret mange sko og støvler af dette mærke, så det bliver spændende at se om jeg bliver så glad for dem som jeg tror jeg gør. :)

De har den perfekte skafthøjde til mig, og så er de faktisk helt lukket hele vejen op. Der er ikke den der lange løse flap bag ved snørren, men den sidder fast på siderne op af støvlen, så nu her når det kommer til at regne og sne, så skal jeg ikke være bange for at der kommer noget ind den vej. Det er jo bare en mega bonus. Og så er de lækre varme, så det er det perfekte par efterårs- og vinterstøvler.
Endnu en bonus er så at de er super fede sammen med et par leggings eller tynde nylon strømpebukser, et par shorts, korte bukser eller nederdel og så en lækker cardigan eller hyggetrøje. Og det bliver mit look det meste af efteråret, så jeg ser meget frem til at sammensætte lækre looks med disse.

Sidder der nogen ude bag skærmene der nu virkelig gerne vil have fingrene i sådan et par, så kan jeg fortælle at de kan fås i sort (som disse) og i hvid. Man kan også få nogen i en lidt anden model i brun (som jeg overvejer at bestille hjem også) - og dem kan I så købe hos Spartoo. :D Og dem kan jeg virkelig varmt anbefale. Jeg fik en ovenud fantastisk service hos dem i forbindelse med de stjålne støvler, så jeg kunne ikke rose dem nok. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

 1. Hvor er de fine!
  Jeg har nogen der minder meget om de går bare længere op ad benet. Og dem er jeg super glad for, så jeg er sikker på du nok skal blive glade for dem, som du jo allerede er, hehehe..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også rigtig glad for dem. Desværre har de med at bukke et dumt sted bagpå så de har en tendens til at give vabler. Håber dog at finde en løsning på det på et tidspunkt.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)