Ellos Indretnings Ønsker - Badeværelset og Gangen


Hylde 1 | Hylde 2 | Bruseforhæng 1 | Bruseforhæng 2 | Duftlys

Badeværelset er det rum der er mindst indrettet i lejligheden, og det trænger snart til en kærlig hånd. Desværre er der ikke så mange muligheder, men et par småændringer kan gøre en del. Jeg trænger til nogle andre bruseforhæng, så nogle lyse nogen af slagsen som disse - eller et med birketræer - ville være rigtig fine derud til. Det ville give en hel del mere lys. Derudover så bruger jeg gerne duftlys derude, så et par stykker af dem ville heller ikke være værst.
Jeg har et skab derude, som jeg egentlig gerne vil have skiftet ud, men det er stadig brugbart, så mangler sådan set bare nogle hylder derude. Derfor ville en hylde som den med 3 af slagsen være perfekt derud til. Så kan jeg få lidt mere opbevaringsplads og få toiletpapir osv og fra gulvet og væk fra badevandet.
Den sidste hylde er en jeg ønsker mig ude i gangen. Har ikke nogle steder at hænge overtøj - i hvert fald ikke nogle steder der kan holde vægten - så det ville være super dejligt med en hylde som den derud til. Der er nemlig også plads til noget bøjletøj og eventuelt et par sko og huer som ellers bare ville ligge og flyde ovenpå skoreolen. Så den vil jeg også utroligt gerne have. Så kunne gangen også se lidt mere færdig ud.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)