The Body Shop Ønsker


Ansigts Exfoliator | Body Butter | Body Mist | Body Scrub | Hair Butter

Nu handler jeg normalt ikke hos Body Shop, men når jeg en sjældent gang imellem er i Odense og i Rosengårdscentret, så besøger jeg gerne lige shoppen. Jeg elsker mange af deres dufte og så synes jeg det er fedt at de har så mange forskellige ting. Ejer selv kun en body mist, men jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve lidt andre produkter fra dem. Og som I nok ved efterhånden så ELSKER jeg body-scrubs, muddermasker og hårpleje.

Deres ansigts scrub med tang skulle være rigtig god og ikke mindst dybderensende. Og det er noget som jeg virkelig godt kan lide. Den skulle rense tilstoppede porer og fjerner døde hudceller, overskydende olie, urenheder og snavs, og det er noget jeg godt kunne bruge lige for tiden. Derudover så kunne jeg også godt tænke mig at prøve deres body scrub, og her har jeg valgt den med kokos, da jeg synes det er en dejligt beroligende duft når man står under bruseren.

Jeg har også hørt rigtig meget godt om deres body butter. Jeg har ikke været så glad for duftene i dem når jeg har duftet til dem, men den jeg har fundet her med lotus, kunne jeg godt forestille mig var lækker. Ved det selvfølgelig ikke før jeg får duftet til den, men det må tiden jo bare vise. :D
Og nu vi er ved butter, så har jeg lige opdaget at de også har noget der hedder hair butter?! Den skulle fungere lidt som en hår maske i badet, og denne er specielt til farvet hår, så den kunne da være super lækker at prøve. :D

Og så er der sidst men ikke mindst en body mist. Den jeg har er med mango, og er mere en sommer duft, så derfor kunne jeg godt tænke mig en der kan bruges til efteråret og vinteren, og jeg plejer at elske musk dufte når vi når til de årstider, og jeg kunne godt forestille mig at denne med White Musk Libertine, som skulle være en blanding af syntetisk moskus, sødlige noter af turkish delight, babyorkidé og kagecreme. Det lyder da super lækkert!

Så ja der er lidt ting jeg godt kunne tænke mig, men som jeg desværre ikke har råd til. Men bare fordi pengene ikke er der, så kan man jo godt drømme om det. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)