Ellos Indretnings Ønsker - Soveværelset


Sengesæt 1 | Sengesæt 2 | Bordlampe | Vægskilt | Sengegavl | Lænestol | Rullegardin

Mit soveværelse er på ingen måder som jeg ønsker det lige pt, men med et par småting, så kunne jeg nærme mig mit ønskede resultat. Først og fremmest så trænger jeg til at nyt rullegardin derinde. Jeg er lidt træt af det blomstrede jeg har, så et ganske almindeligt hvidt gardin ville være rigtig fint. Derudover så mangler jeg virkelig en sengegavl. Sengen ligner slet ikke en seng men nærmere bare en kedelig madras, så vil meget gerne have en sengegavl som den jeg har vist her.
Jeg ønsker også en anden form for sengelampe og dette fuglebur der er lavet som en bordlampe er PERFEKT til min stil! Og så vil jeg meget gerne have udskiftet plakaten med frøen på væggen ud med fx et vægskilt som dette der siger "Sweet Dreams". Kunne være så fint hvis det hang over sengegavlen.
Jeg vil også gerne have skiftet den grimme brune stol ud med en flot og fluffy stol, så denne lænestol ville se rigtig fin ud derind til. Og så ville det jo være helt oplagt for mig at skulle have disse to sengesæt. DET ER MED BIRKETRÆER!!!!! Jeg ønsker mig disse brændende!

Fik jeg disse ting ville soveværelset simpelthen blive så hyggeligt. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. De har bare så mange lækre ting! Jeg må vinde i lotto!!! ;)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)