Jeg er pisse træt af Post Danmark og deres tyve!!!!


Så har man igen oplevet at en medarbejder hos Post Danmark har haft lange fingre. Jeg kommer ned og skal hente en pakke på posthuset og ser så at pakken er blevet skåret op og der ligger en top skoæske i den - der skulle have ligget et par tunge støvler. Så nu skal jeg have fat i firmaet jeg har købt dem hos PLUS at postkontoret forsøger at få fat i hovedkontoret for at melde det som tyveri. Jeg er RASENDE på den medarbejder hos Post Danmark. Det er ikke første gang det sker, men det er sku da frækt at sende en tom kasse videre til mig. Føj hvor burde der sidde nogen og have grim smag i munden!

Men så er det jo bare at Spartoo er de sødeste EVER! De melder den savnet/forsvundet og så sender de nogle nye til mig. Så postkontoret har fået nummeret til dem og så får de fundet en slutning på denne sag. Jeg kunne ikke være mere tilfreds med kundeservice hos Spartoo. Og så er det jo bare en bonus at man kender den person man kommer i kontakt med. :D Mange mange mange tak! I er sku de bedste!


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)