Pinlige ting jeg har taget mig selv i


Der vil altid være ting man synes er pinligt og jeg er ikke nogen undtagelse. Jeg laver også nogle gange ting, som jeg kunne krumme tæer over selv hvis det var andre der gjorde det.

Man kender klassikeren hvor man går inde i byen eller på gaden og mener kan kan se en man kender. Man råber til dem og begynder at vinke. Man finder så hurtigt ud af at man slet ikke kender personen og man tænker bare "Fuuuuck! Hvorfor gjorde jeg nu det?". Ja den har jeg altså selv lavet et par gange.

Derudover så er det med at sende en besked til en forkert modtager også bare PINLIGT! Især hvis den man sender til er en man har en samtale med om en anden, og det så er den omtalte person der får beskeden. Yup! Det har jeg også gjort et par gange. Man skal måske lige fortælle en veninde at ham den søde har skrevet eller noget i den retning, og så ender man med at sende den til ham. Piiiiinligt!

Jeg har også rendt rundt i lejligheden efter et bad og liiige skulle se hvem der kom kørende ind i baggården og vupti så står der en og kigger op på en, og der står man så som man er skabt helt but naked. ARGH!

Jeg hader at gøre sådanne pinlige ting, men det sker altså en gang imellem. Ofte er det noget man selv er tilskuer til, så det gør ikke så meget, men når andre ser det, så er det knapt så sjovt. :P


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

 1. Kan lige se det for mig... dig fise rundt i lejligheden uden en trevl på kroppen og så blive opdaget;)

  Det tror jeg så ikke lige sker her, for vores vinduer på hele den ene side af huset er stuevinduer og de vender lige ud til fortovet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hahahaah* Det er sket nogle gange nu. Utroligt jeg skal være så uheldig. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)