Mit sidste køb


Modtog faktisk 2 ting i dag, men den ting jeg har valgt at vise, er en som jeg faktisk aldrig troede jeg skulle modtage. Det er nemlig flere måneder siden at jeg bestilte den og fik også pengene tilbage da de ikke dukkede op efter over en måned. Og nu havnede den pakke så i min postkasse.

Der er her tale om et makeup-brush-sæt som jeg bestilte til eget brug eller til når der kommer folk der skal have lagt makeup af mig. Jeg regner dog med at jeg lige vil teste det, for at tjekke kvaliteten ud, og så må vi se hvad jeg beslutter mig for. :D Men jeg må nok sige, at det er pænt overraskende at modtage dem efter flere måneder hvor jeg faktisk havde opgivet håbet om at få dem hjem. :D Men dejligt nok at få dem alligevel.English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)