Har lige fået denne søde mail


Jeg bliver så rørt hver gang jeg får en mail eller kommentar af denne art. :) Det gør virkelig at man får lysten til lige at gøre den liiiiille smule mere for de besøgende. Og vil også lige påpege det med at "kopiere" ikke er noget jeg irriterer mig voldsomt over, for jeg ser det bare som et tegn på at jeg gør/skriver noget som andre synes er fedt og selv gerne vil blogge. Selvfølgelig kunne man godt bruge lidt credit, men det er folk bare ikke så gode til. Men synes det er lidt smigrende at folk har lyst til at gøre hvad jeg gør. For som sagt, så er det tegn på at jeg gør noget der virker på den rigtige måde. :D

Men mange tak til alle der sender denne slags søde mails en gang imellem. I redder virkelig min dag somme tider. :D I giver mig et kæmpe smil på læben.
Selvfølgelig er der også dem som vælger at sammenligne mig med andre bloggere og derved sige at de andre er dårligere end mig, men det synes jeg virkelig ikke er okay. Ingen er bedre eller dårligere end andre. Vi gør det hver og især på hver vores måde, og det er jo op til folk om de vil følge med på den pågældende blog eller ej. Så jeg ser helst ikke at I skriver dårligt om andre bloggere. Vær nu søde ved hinanden. Så er alle glade. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)