Efterårs Smykkerne


Den opmærksomme besøgende har nok opdaget at jeg er gået lidt i efterårs-mode disse dage. :P Og i dag er ingen undtagelse. Jeg er nemlig så småt begyndt at forberede mig, og har i den sammenhæng også været henne og finde mine "efterårs smykker" frem. For sådan nogen har jeg ja. Nogle af dem går jeg selvfølgelig med på andre tider af året også, men det er især her i efterårsperioden at disse bliver brugt.

Først er der mine halskæder. Den ene (ræven) er en jeg selv har lavet, men de andre to har jeg købt på eBay. Jeg elsker cameo til efteråret, og så gerne i jordfarverne. Overvejer faktisk at se om jeg ikke kan anskaffe mig nogle flere i lidt andre farver, for de er simpelthen bare så fine! Og så SKAL det være med en lang kæde.

Og så har vi så mine cernit-øreringe. :D Alle er nogen jeg selv har lavet. Jeg elsker virkelig dem alle sammen. Og så elsker jeg at jeg har lavet så man kan skifte det nederste led på dem med heksehatten. :D Der er nemlig på den måde rigtig mange muligheder.
Og i bunden af dette smykketræ ligger der også en ring. Denne er af mærket "Skagen" og er en ring jeg fik af mine forældre for et par år tilbage i julegave. Vil vildt gerne have flere ravringe, og gerne nogen i grøn rav også. Der er bare et eller andet magisk over dem. Og så må det meget gerne være med swirls/floral design. :D

Og så nåede vi til de andre hjemmelavede øreringe (minus et enkelt par). Jeg elsker dem jeg har lavet med de unikke perler jeg fik lavet hos en Amerikansk glaskugle-mager. Ved ikke om hun stadig laver denne slags, for har ikke kunne finde hende i mange år. Men jeg er så glad for at jeg fik bestilt nogle personlige perler af mine elskede græskar og et par perler med søde frøer på. :D Derudover så er der selvfølgelig dem jeg har lavet med div. perler og så er der et enkelt par fra Føtex med flotte rosaguld hjerter. :D

Så ja.. jeg har lidt forskellige smykker at vælge imellem, og jeg nyder at kunne gå med lidt forskelligt. Og ja de små cernit svampe der står rundt omkring er også nogen jeg selv har lavet. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)