Nyt køb - Efterårs Cardigans


Sådan en efterårs-elsker kan jo ikke lade være med at se frem til årstiden når den snuser til en rundt om hjørnet. :D Derfor er jeg også allerede begyndt at kigge efter tøj og sko til efteråret. I går fandt jeg 2 cardigans, som bare er super lækre, og som jeg bare måtte have til de køligere dage. De er begge købt i Føtex. Den første er en grå cardigan med sølvtråd i og hætte. Denne vil også være perfekt til vinteren, så den kan bruges til mange ting. :D
Den anden er en aubergine/mauve farvet cardigan, som er ovenud FANTASTISK til efteråret bare alene pga. dens farve. Så den glæder jeg mig enormt til at tage i brug. :D Og den kan sættes sammen med mange forskellige outfits også, så der er mange muligheder.

Så nu mangler jeg sådan set bare at finde lidt sko, trøjer og bukser, så er jeg dækket ind igen. :)


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)