En lille Efterårs detalje til min telefon


For nogle dage siden rev jeg lige mit cernit frem herhjemme og fik testet noget jeg havde tænkt på at jeg ville lave. Nemlig nogle blade, som skulle være et mobilsmykke. Det skulle være nogle efterårsblade, og dette er så hvad jeg fik ud af det. Er super glad for resultatet. :D Og fik lavet et ekstra blad, som jeg så lavede til et mobilsmykke til min søster i går.

Elsker at sidde og rode med det, men mangler bare en ovn der kan opføre sig ordentligt. Men jah. Jeg er glad for at jeg har materialerne til at hygge med den slags en gang imellem. :D Og jeg kan ikke vente med at få lavet en masse hyggeligt til efteråret. Fik bla. lavet et par øreringe til min mor (dem fik jeg dog ikke taget billeder af) og så nogle til mig selv her i går. Billede kommer senere.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)