Nyt køb - Sneak Peek


Var forbi posthuset i dag, for at se om min pakke denne gang indeholdt de støvler jeg havde bestilt, og jeg var heldig. For de var der. :D De havde endda lige ekstratjekket vægten af pakken da de fik den ind. Det er sku service. Og så husker de ens adresse når man kommer derned. Og nej jeg er der ikke ret tit, men de må sku have en form for klæbehjerne. :D Super hyggeligt.

Jeg har valgt ikke at vise jer dem på endnu, da det indlæg skal gemmes til senere på måneden. Så I får kun lige et sneak peek af kassen. :D Men det var nu også mest for at følge op på sagen fra sidst hvor der var tegn på tyveri. Så nu kan jeg ånde lettet op og se frem til at få dem brugt nu når det regner og senere kommer til at sne. :D Lækkert lækkert lækkert.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Dejligt at du har fået dem denne gang. Og at de har gjort lidt ekstra for at sikker sig at du får støvlerne.

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)