Skønne Instagrammere #5


Jeg elsker virkelig Instagram, og jeg får også lidt inspiration af folk derinde fra. At man kan følge folk helt tæt på og snuse til deres liv synes jeg er super spændende. :D Og så har man også mulighed for at lede efter inspiration via hashtag-søgning, og det synes jeg altså er super lækkert. Så ja jeg bruger gerne meget tid på Instagram-appen. :P
I den anledning synes jeg da lige at jeg ville dele nogle af mine favorit-brugere med jer. Der kommer flere hele tiden og jeg vil løbende smide dem herind. :)

En af dem jeg virkelig nyder at følge er en af ELF-pigerne (bossen over dem alle faktisk), nemlig den skønne Emilie Delance. Hun deler nogle absolut skønne billeder på Instagram - både arbejdsrelateret og private og det synes jeg er super hyggeligt at følge med i. Hun har et fantastisk spændende liv som jeg sukker efter. At arbejde med skønhed og komme til spændende arrangementer. Åhhh det ville være en drøm. :) Og så er hun bare en super fantastisk person. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)