OOTD - Blomstret Bukser


Valgte at tage mine blomstrede bukser på i dag, da jeg ellers ikke får dem brugt, og det er jo synd når de var så dyre. Skal dog stadig have syet dem ind i livet, for der er de meget løse. Men bliver spændende at se om det er nogen jeg kan holde ud at have på, eller om jeg skal sælge dem videre. Men de er jo så fine! :D Og så er det jo på mode med blomstrede bukser lige pt.
Jeg har så sat dem sammen med en rødlilla top og en sort strik og så opdagede jeg at mine sokker med ræve havde samme farve som toppen, så de kom også lige på. *Hahahahahah*


Bukser fra Tøjtøserne | Strik fra Solo | Strømper fra Tiger | Top fra Føtex

English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)