Skæve facts om mig


* Jeg indtager gerne min daglige væske igennem et sugerør. :D Ikke de varme drikke, men stort set alle de kolde. Og de kolde holder jeg gerne ekstra kolde ved at tilføje en masse isterninger.

* Jeg har et øjeæble der sidder lidt højere end det andet, og derfor kniber jeg ofte det ene øje lidt sammen så det ikke ses så tydeligt.

* Jeg er faktisk en meget nervøs person. Mine nerver står altid på højkant, også selvom jeg virker rolig og sikker i det jeg gør. Der er altid mange nerver bag og jeg er altid bange for at gøre noget forkert og for at fejle som vil skuffe folk.

* Jeg har en svaghed for hawaii stænger og cognac-brød. :P

* Jeg ejer ikke en jakke. Om efteråret og vinteren går jeg bare med en større trøje udenpå det jeg ellers har på. Får det alt for varmt med en jakke og jeg føler mig som en pølse i svøb, og det er en følelse jeg bare ikke kan klare. Jeg skal have luft.

* Jeg hader at spille spil på Facebook eller mobilen. Der går nemlig så meget konkurrence i det for mig, så bliver næsten helt psykotisk når jeg gerne vil overhale alle med både baner og points. Derfor holder jeg mig helst fra den slags spil.

English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

 1. Jeg vil være med! (:
  Håber det okay jeg låner dit challenge billede som link til din blog? (:

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du tro at du må :D Det er meningen at andre gerne må joine mig.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)