Pas på dit hår!


Når man nu er lidt hård mod sit hår, som jeg selv med hårfarvning og blegning, så er det super vigtigt at man sørger for at pleje det godt. Det skal man selvfølgelig også selvom man ikke farver og bleger det. Og det er især vigtigt om sommeren og om vinteren, da vejret kan være rigtig hård ved håret.

Noget jeg bruger, men burde bruge noget oftere, er en god hårkur. Jeg bruger balsam næsten dagligt, men en hårkur er altså en rigtig god booster til håret. Jeg har lidt overvejet en honning og hibiscus hårkur, som indeholder noget syre - ja I læste rigtigt - som ungt hår indeholder, så det er altså noget vi i forvejen har i håret. Det skulle så gå ind og genopbygge tørt og beskadiget hår, og det er jo en bonus for en som mig der ikke er så sød ved håret altid. :P Det er lidt en pebret hårkur, men hvis den virker som lovet, så synes jeg det sagtens kunne være pengene værd.

Derudover så har jeg hørt meget om hud- og hårmasker i fx hvidt ler. Jeg har set det skulle være meget populært i Indien og Tyrkiet på de der bade turister gerne tager ud til, og det skulle åbenbart være rigtig lækkert for håret.
Nu er jeg jo en virkelig stor elsker af muddermasker til ansigtet, så det kunne da være rigtig skægt at prøve det til håret også. Jeg kan dog godt være en smule bekymret for at det kan være svært at få ud af håret igen, men... tja.. Den jeg har linket til er ikke ret dyr, så den kunne jeg godt finde på at købe hjem på et tidspunkt og prøve.

Er der nogle af jer der har prøvet en mudder/ler-hårmaske?


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)