Efterårs dekorationerne er begyndt at blomstre frem


Jeg er så småt begyndt at finde efterårs dekorationerne frem. Der er ikke så meget fremme endnu, men skal lige finde ud af med mig selv hvor meget amok jeg vil gå i år. *Hehe* Men indtil videre er det ikke så voldsomt, og skal jo også tænke på at jeg skal pakke det væk igen når julepynten skal frem. :P Og den skal jeg jo bruge til julekalenderen nu hvor det er videoer der skal laves.

Men altså, I får da lige lidt billeder der viser hvad jeg har valgt at gøre i år for at fejre efteråret - indtil videre i hvert fald. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)