Hold øje med tiden


Åhhh hvor er jeg bare ikke god til at få taget mig sammen til at bruge nogle af de armbåndsure som jeg har. Her de sidste par dage har det faktisk irriteret mig, fordi uret i stuen har ikke haft strøm og jeg har hele tiden fået forlagt min telefon et eller andet sted hvor jeg ikke kunne finde den igen. Så jeg har ikke rigtig haft nogen fornemmelse for hvad klokken var. Det var først i dag jeg fik smidt batterier i uret og der besluttede jeg mig for at finde mine armbåndsure frem. Nu skal jeg altså til at bruge dem noget mere. :D Jeg kan ikke regne med at telefonen hele tiden er inden for rækkevidde samt at det jo er skide praktisk altid at have et ur på sig.
MEN! Så kræver det også at der er en funktionelt batteri i armbåndsurene. Det ene er dødt og det andet ved jeg ikke hvor længe det lever endnu. Men nu er det kommer på, og så må jeg ligge det ved siden af tøjet om aftenen, så jeg får det på om morgenen igen. :P

Jeg har desværre kun 2 og det er nok også derfor jeg ikke rigtig får dem brugt. Det ene er meget stort da det er et unisex ur og det andet er et billigt hvidt plastikur, som min mor fik med gratis da hun bestilte noget via brevordre her tidligere på måneden. Så jeg mangler jo egentlig nogen der er lidt mere ..... matchable når det kommer til forskellige outfits. Jeg vil gerne have et smalt sort et af slagsen og gerne et med en masse lækre sted i sølv også. Men synes det er svært at finde et sted hvor man kan købe lækre ure - især online, for jeg kan godt blive lidt nervøs for at købe katten i sækken. Men det er vel bare at springe ud i det? Eller?

Men i første omgang skal jeg bare blive bedre til at bruge dem jeg allerede har. :D Så jeg må se at få styr på tiden så jeg ikke helt tiden bliver overrasket over at klokken pludselig er blevet så mange. :D Som nu! Jeez! Må hellere smutte og komme igang med det jeg skal. *Hahahahahah*


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)