En taske til mange formål


Så modtog jeg min ordre fra Carrie Along efter lidt små-problemer. Min første ordre gik ikke helt igennem, så måtte bestille igen, men de var super søde og sendte mig den uden problemer. Super kundeservice - det skal de have ros for.

Jeg har bestilt dette læder sleeve som egentlig er til en iPad mini, men da jeg ikke har sådan en, så sidder der nok nogen og tænker "Hvad vil du dog så med det?!". Jo nu skal I høre. :P Jeg har jo kun en kæmpe beauty-taske og den er virkelig klodset at have med hvis jeg skal på weekend et sted eller hvis jeg skal bruge noget makeup på farten, så jeg manglede en lille makeup pung. Det er så her at dette sleve kommer ind i billedet, for det er netop det jeg vil bruge det til.
Jeg var ikke helt sikker på om det ville blive for lille til formålet, men har lige været henne og teste det med nogle af de ting i, som jeg nok ville tage med på en weekend. Der er langt fra alt det i som jeg ville tage med, men det er jo også bare lige for at se om jeg fx kunne have en palette med, og der passer den bare perfekt. :D

Derudover så er det jo en fordel at den er lidt polstret da en palette jo godt kan være ret skrøbelig, så jeg vil mene at disse sleeves er perfekte til dette. Derudover så kan man jo bruge det til sin telefon og andre småting man ikke gider gå med løst i hånden. Så som sagt, så har sådan et sleeve mange formål hos mig. Dejligt dejligt dejligt.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)