Hvorfor skal det være så svært?!


Hvorfor skal det være så fandens svært at finde nogle lækre spisebordsstole som passer ind i ens indretning? Og som man har råd til? Ja jeg synes sku ikke det er så nemt. Enten så er de alt alt for dyre eller også så er de bare grimme og slet ikke min smag. Det er frustrerende. Så ville virkelig ønske at jeg havde en små 3000kr til 4 stole - for ja det kan prisen nemt komme op i. Det er jo næsten halvanden måneds kostpenge. Og så længe kan jeg altså ikke gå uden mad. Så derfor drømmer jeg stadig kun.

Egentlig kigger jeg primært efter hvide træstole med et blødt sæde, men synes det især er dem der er dyrest, men det skal altså helst være hvidt og lyst da min stue ikke er så stor og her nemt kan blive mørkt og indelukket hvis der kommer mørke møbler ind. Og det bløde er fordi jeg bare ikke kan fordrage at sidde på noget hårdt. Det næste problem er at mange stole ikke rigtig er så holdbare, og da jeg selv er en lidt stor pige og mange af dem der kommer på besøg her er samme størrelse eller større, så er det altså vigtigt at stolene kan holde til lidt. Så det er vigtigt at de er robuste men ikke voldsomme i størrelse.

Så I kan godt se mit problem ik?

Men jeg håber virkelig at jeg en dag finder en fornuftig stol og også en der kan blive råd til. Jagten på den perfekte stol fortsætter. Håber bare ikke at det tager for mange år.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

6 kommentarer:

 1. Hvor er de forskellige stole fra?

  SvarSlet
 2. Kender det alt for godt.. Jeg var på jagt sidste år, men til sidste var jeg heldig på gul og gratis jeg fik 6 stole for 1000 kr. Det er nok det bedste køb jeg lavede hele sidste år.. Er mega glad for mine stole. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Kigger også på den slags sider, men synes godt nok det er svært uden bil :P

   Slet
 3. Kender fuldkommen problemet! Jeg er spændt på om du får det løst ;-)

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)