Jeg har ikke nogen længere men bruger stadig piercing smykker


Som I nok har bemærket, så er jeg gået helt fra at have piercinger - udover dem jeg har i ørerne, men dem kalder jeg ikke rigtig piercinger, det er bare huller i ørerne. Jeg synes ikke det er så pænt længere og jeg er vokset lidt fra den "dille". Og ja man kan godt blive for voksen til at have piercinger hvis I spørger mig. MEN! Det forhindrer mig ikke i at bruge piercing-smykkerne. Jeg bruger dem nemlig i ørerne. Der er her især tale om labret-piercingerne. *Hehe* Ja ved godt at de egentlig hører til i læben, men de er altså voldsomt smarte og praktiske i ørerne også. Man har ikke den der irriterende lås og så er det nemt at skifte dem.

Jeg handler normalt hos et firma i Hong Kong, men det kan godt være træls med den lange ventetid, SELVOM de er sygt billige og egentlig også meget billigere end så mange sider her fra Danmark, men... gider man ikke vente og gider man ikke betale en formue for smykkerne, så er en side som PiercingFabrikken.dk et godt bud.

Jeg surfede forbi deres side i morges da jeg lå inde i sengen og overvejede om man skulle stå op. :P Opdagede så at der er kommet en helt ny type piercing på markedet. Ikke at den er så meget anderledes end dem der findes i forvejen, men det er måden den er lavet på som er helt igennem fantastisk. Normalt så er det jo staven kuglen skrues på, men her er det kuglen der skrues NED i staven. Dét er sku da smart! Tror faktisk jeg skal have bestilt en hjem på et tidspunkt for at teste den. Og så er det med en næsten fri sten, hvilket jeg synes bedst om. Gider ikke dem der er kapslet ind, da de hurtigt bliver grimme og grønne i kanterne. Så disse er perfekte.
Normalt bruger jeg jo bio-plast stavene, men det var mest da jeg brugte dem som labret - nemlig for at beskytte tænderne mest muligt, men så længe de skal bruges i ørerne, så er stål ganske fint.

OG! Så har jeg en svaghed for de stretch der er sådan lidt.... ja hvad skal man kalde dem? Pas! Men det er den slags, som vist på billedet jeg mener. Men fordi jeg ikke gider have stretchet mine huller, så er øreringe som disse jo bare mega nice. :D Så hvis jeg beslutter mig for at skulle have nogle nye labret-piercinger og prøve den nye slags her, så bestiller jeg altså et par af disse hjem også. :D Når de altså er på lager i sort, for det er den farve jeg synes er fedest når det kommer til denne slags.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)