Red Barnet


Så er det i dag at gaderne bliver fyldt med indsamlere der samler penge ind til "Red Barnet". Jeg har selv været en af dem der tidligere har smidt penge i bøsserne til dette formål, men jeg er blevet mere og mere i tvivl om, om de penge rent faktisk kommer frem. Og så synes jeg stadig vi skal være bedre til at hjælpe folk i problemer herhjemme først. Nej vi skal ikke lukke øjnene for hvad der sker i verden omkring os, men derfor skal vi heller ikke glemme vores egne landsmænd. Derfor ved jeg ikke helt om jeg i år vælger at donere noget til dette, men fandt da alligevel min halskæde frem som jeg fik i fødselsdagsgave da jeg var teenager. :D Ja jeg har den stadig. Også selvom kæden er alt for kort til mig nu her. Overvejer dog at få den forlænget, men... jah..

Held og lykke til alle de indsamlere der skal ud i dag, og held og lykke til organisationen. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)