Reptil strømpebukser fra ThisSocks.dk


Jeg har været så heldig at få lov til at prøve disse par strømpebukser hvis jeg derimod ville skrive min mening om dem, og det ville jeg da bare super gerne! Nu har jeg jo nævnt det en del gange og det burde ikke længere komme som en overraskelse, men jeg ELSKER virkelig at gå med strømpebukser nu her hvor det bliver lidt køligere i vejret. Jeg kan godt lide at mine ben ikke får det for varmt i et par bukser, og derfor er et par strømpebukser jo et lækkert alternativ. Jeg har et par sorte og så har jeg et par med rose motiv, men derudover så har jeg på nuværende tidspunkt ikke ret mange med mønster, så jeg blev lidt glad i låget da jeg fik disse med slangeskind tilsendt fra ThisSocks.dk. De er super specielle og super lækre!

De har et lidt gråt sølvskær over sig, og det synes jeg er virkelig lækkert og gør lige lidt ekstra for effekten. Var dog lidt nervøs da jeg så dem i pakken, for jeg troede faktisk at de var sorte, men... de er faktisk utroligt flotte! Og så sidder de virkelig lækkert. Intet strammer forkerte steder og jeg kan sagtens se mig gå en del med disse. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)