Blog Tag legen - Beskriv med 5 fotos


Jeanette spurgte mig i går, om jeg havde lyst til at være med til en lille blogleg, og jeg tænkte at det kunne jeg da godt - det er længe siden sidst jeg har gjort sådan noget. Udfordringen går så ud på at vi skal beskrive hinanden med 5 billeder. Det er ikke lige så lige til som man skulle tro, men synes da selv at jeg har formået at finde nogen der beskriver - det jeg kender til - ret godt når det kommer til hende. Så nu må vi se hvor meget hun selv synes det passer.

Det første er et billede af forår. Varmen er på vej og det begynder at blomstre rundt omkring en. Det synes jeg beskriver hende ret godt, da hun stille og roligt åbner sig op for folk. Hun kan være lidt forsigtig, men kan hun mærke at det kunne blive til noget godt, så åbner hun gerne armene for folk og spreder lidt varme. Hun gør det især meget her på nettet - altså prøver at sprede noget varme og glæde hos hinanden.

Det andet billede er af en burger. Dels fordi jeg mener at kunne huske at hun spiste dette en del denne sommer og derfor så godt kan lide dem, og så er det fordi at burgeren kan være bygget op af mange forskellige lag, og sådan føler jeg også at det er med hende. Jo mere man lærer hende at kende, jo flere lag kommer man igennem. :D Sådan er det som regel med mange mennesker.

Det tredje billede er af en hjort. Ikke at jeg synes hun ligner en, men hjorten er både nysgerrig men også meget forsigtig, og det synes jeg passer meget godt til hende også. Og selvom det virker som et blidt og fredeligt dyr, så kan det også finde ud af slå fra sig og er ikke bange for at bruge sit gevir, og det synes jeg også passer meget godt. Hun kan godt slå fra sig, hvis der er noget hun ikke synes er i orden eller hvis der er noget hun ikke synes er fair.

Det fjerde billede er af et spejl der er gået i stykker. Hun er, som så mange andre, også en af dem som er ødelagt indeni. Der er desværre alt for mange mennesker med psykiske problemer, men det er svært at finde nogen der netop ikke har noget de slås med. Så derfor kan dette billede beskrive rigtig mange, og her også Jeanette.

Det sidste billede er lidt valgt fordi jeg ved at hun er glad for lilla. Jeg har så været henne og finde frem til hvad denne farve så symboliserer. :D Så here we go:
* Lilla kan både være en varm og kold farve, afhængig af hvilke andre farver den sættes sammen med.
* Farven betragtes ofte som utraditionel og kreativ.
* Positivt: Adelighed, fromhed, hellighed, sentimentalitet, transformation, visdom, opløftende, beroligende, kreativitet, klarhed og respekt.
* Negativt: Grusomhed, spændinger, frustrationer, dyster, arrogance, sorg, knuste eller bange følelser.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

 1. Hejsa Søde..

  Det er altså ret sjovt at læse noget om sig selv og som faktisk også passer ret godt.. Elsker forår, Elskere generelt mad, hjorten passer også på mig. spejlet er jeg bestemt også enig i. Den med farven lilla overrasker mig.. Jeg elsker mørk lilla og petroleums grøn. Jeg anede virkelig ikke de ting om farven lilla og er overrasket over hvor meget det passer på mig..

  Tak for et dejligt indlæg og fordi du ville være med på legen. Jeg elsker når man som blogger kan bruge hinanden.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre at jeg ikke har ramt helt ved siden af. Og det må jeg sige du heller ikke har :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)