Nyt køb - Strømpebukser


Jeg havde egentlig købt to par på eBay i sort og brun, men da jeg får dem hjem, så er størrelserne totalt fucket. Et voksent menneske ville ikke kunne passe dem, og i beskrivelsen stod der ellers at det var plussize og til store mennesker. Så jeg blev ret vred på sælger og venter så nu på at få refunderet pengene.
I stedet ville jeg så købe et par mere af de leggings jeg har i samme stil, men da jeg var i Fakta tidligere i dag, så kunne jeg ikke finde dem. FUCK tænkte jeg så bare. For det par jeg har er det eneste jeg har og der er allerede kommet løbere i. /: Så jeg var lige ved at opgive håbet da jeg så så disse. Strømpebukser (som jeg jo egentlig gerne ville have her til efteråret) og så endda i en stor størrelse, så der var en chance for at jeg kunne passe dem. Og da det er 3 par i en pakke til 19 kr så tænkte jeg at det måtte jeg altså prøve så.

De er lidt for store i omkredsen ned af benene, men de sidder ikke særligt godt oppe omkring måsen. Jeg har åbenbart en for stor røv og for tynde ben til disse. *Hahahahahah* MEN! Nu har jeg dem på og jeg vil se i løbet om dagen, om det er noget jeg kan leve med. Hvis ikke, så er det ikke jordens undergang, og kan jeg, så er det fandme billigt for 3 par til 19 kr. Så kryds fingre folkens. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)