Repost - Snakker om Skønhed


Dette er en gengivelse af et indlæg jeg skrev på ilhja.dk. Har fået fornemmelsen af at folk gerne vil have at jeg deler indlæggene her på bloggen når jeg gæsteblogger hos andre bloggere, og derfor kommer dette indlæg her på bloggen nu. :D

Jeg har aldrig været den pæne pige, og er derfor blevet mobbet meget – faktisk helt op til de store klasser i folkeskolen. Det havde nok en kombination af, at jeg var en af de første der udviklede mig, og det synes folk var sjovt at gøre grin med. Men det gjorde bare at jeg udviklede mig en stærk personlighed, som den dag i dag er en folk ser som noget af det smukkeste og specielle ved mig.

Når det kommer til det udseendes-mæssige, så er jeg helt klart mest glad for mine øjne. Det er også dem som jeg får flest komplimenter på – udover mit smil. Elsker at jeg har lange flotte vipper når jeg smider en kulsort mascara på og med en sort eyeliner får jeg virkelig fremhævet mine blå-gule øjne.
Jeg har altid fået at vide at jeg har nogle meget flirtende øjne, og at folk kan forsvinde helt ind i dem og bare drømme sig væk, og det er da vildt smigrende at få at vide. Så det er helt klart også de egenskaber jeg bruger, når jeg får øje på en som jeg gerne vil have krogen i. Og jeg tænder også selv på nogle store og smukke øjne hos mænd, som jeg kan drømme mig væk i – så min kommende fyr skal helt klart have nogle flotte øjne.

Derudover så er der mit smil. Heldigvis har jeg forholdsvis lige tænder og jeg har nogle bløde fyldige læber til at omkranse dem. Dejligt smil får jeg altid at vide. Og læber der er lige til at kysse, og som jeg flere gange har oplevet at de ikke vil stoppe med at kysse igen. Har åbenbart magneter i dem. *Hahahaha* Men det er helt klart også en af de ting, som har en flirtende effekt hos fyrene. Ved ikke lige hvad specifikt det er, men så længe det virker, så bliver jeg bare ved med det.

Min personlighed er også en af de smukke ting ved mig. Jeg er sær, skør, hemmelighedsfuld, interessant og en smule mystisk. Jeg er en meget kærlig person og jeg elsker at give kærlighed til folk omkring mig. Om det er min søster, en veninde eller en helt fremmede person på gaden, så får de altid et smil med på vejen og ofte også et ønske om en god dag. Det giver en dejlig karma og det kan redde en hel dag, når man ser at vedkommende får et smil på læben og måske lidt uventet går videre med et par centimeter mere i højden pga. godt selvværd. :D
Jeg er en person der elsker at hjælpe andre, og det synes jeg er skønhed i en person når man har den egenskab. Medmenneskelighed. Det er noget jeg synes alle skulle indeholde og gøre brug af. Det giver en smuk personlighed.

Selv grimme mennesker er smukke. Det er ikke sikkert de har det i deres udseende, men deres personlighed kan overskygge alt det. Man bestemmer selv hvor smuk man er – simpelthen ved at have en smuk personlighed, et smukt indre. Så længe det er på plads, så kan det ydre sådan set være lige meget. Det kan være en bonus, men ikke det vigtigste.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)