Dette er meant to be!


Hoppede og jublede da jeg her tidligere fik tilsendt et billede. Det var nemlig et billede af en pude med birketræer OG en ræv på! De får dem i Tiger her i Oktober! OMG! Man skulle tro de havde været hjemme hos mig og set min birketræsvæg og mine ræve. :P Det er simpelthen den mest perfekte pude til mig! Så jeg håber virkelig at de har den i Tiger når jeg skal derind på mandag. Ellers må jeg se om de har dem d. 2 Oktober når jeg skal derind igen. For jeg SKAL have den!

Jeg skal også lige se om de har andet med ræve. Og skal også i Søstrene Grene for dem ved jeg har noget med ræve. Jeg troede virkelig ikke at jeg ville kunne finde flere ting med det skønne dyr, og pludselig så har både Tiger og Søstrene Grene ræve i deres design. Det giver mig glædestårer i stride strømme. :'D
SÅ! Jeg skal virkelig handle ting til mig selv de 2 forskudte dage jeg er i Odense. UDOVER de julegaver jeg skal have kigget efter. Ender sikkert med at jeg ikke kan have det hele med hjem i bussen. *Hahhaahahah*


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Sig til hvis de ikke har - jeg har en Tiger lige rundt hjørnet, og vil da gerne lige smutte ned og se om de har den liggende, hvis det er :)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)