Dagens Aftensmad - Lasagne med SalatUhmm... En af de retter jeg virkelig godt kan lide er lasagne, og spiser det gerne flere gange om måneden. Oftest er det dog de der færdigretter som man finder i kølerboksen nede i supermarkedet, men en gang imellem er det altså lækkert med en hjemmelavet. Denne gang blev det dog desværre en færdigret da jeg ikke havde tid til at stå og lave det hele selv, men laver jeg den selv så bruger jeg en rigtig god opskrift på lækker lasagne som jeg faktisk synes er overraskende god. Jeg bruger dog ikke bacon i min, men putter gerne nogle andre grøntsager i i stedet for.

Men altså - dagens aftensmad er lasagne med en let salat som jeg fik lavet af det jeg havde liggende i køleskabet. En iceberg kunne have været lækkert sammen med, men sådan blev det ikke lige i dag. En anden dag måske. :D Overvejer faktisk en kartoffelsalat i morgen. Altså ikke sådan en med snask, men sådan en frisk en med salat og det hele. :D Kunne jeg faktisk godt spise nu hvor jeg sidder og tænker over det. *Hahahahahha* Men lasagne it is i dag. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

1 kommentar:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)