Skønne Instagrammere #7


Jeg elsker virkelig Instagram, og jeg får også lidt inspiration af folk derinde fra. At man kan følge folk helt tæt på og snuse til deres liv synes jeg er super spændende. :D Og så har man også mulighed for at lede efter inspiration via hashtag-søgning, og det synes jeg altså er super lækkert. Så ja jeg bruger gerne meget tid på Instagram-appen. :P
I den anledning synes jeg da lige at jeg ville dele nogle af mine favorit-brugere med jer. Der kommer flere hele tiden og jeg vil løbende smide dem herind. :)

Nu er det jo ikke nogen hemmelighed at jeg er glad for makeup, og derfor følger jeg også en del makeup-artister på nettet, og den ene er den Svenske Linda Hallberg. Jeg finder megen inspiration fra hendes forskellige looks, og så er det dejligt at jeg ikke er den eneste der godt kan gå lidt amok med farverne en gang imellem. Så hvis I mangler lidt inspiration til lidt looks, så tjek hendes biller ud. :)


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)