Strømpebukser i Efteråret


Nu har jeg efterhånden nævnt det et par gange - jeg skal meget gå med lækre strømpebukser her i efteråret! :D Der er nogle stykker der har spurgt hvordan jeg dog vil style dem, nu hvor vejret bliver koldere, og dertil kan jeg svare, at jeg jo elsker det køligere vejr, og at jeg sagtens kan gå med lidt mere blottede ben i sådan en lækker temperatur. Det er nu JEG blomstrer frem. :D Men nu hvor vi alligevel er ved det, så kan jeg da fortælle at du sagtens kan bruge strømpebukser sammen med dine støvletter og dine vinterstøvler. Det synes jeg faktisk er super pænt og feminint, så det er bare med at tage nej-hatten af og prøve sig frem.

Jeg har her i går købt et par strømpebukser i Føtex der var lidt pebret i prisen, men de sidder til gengæld skide godt! Og får de flere hjem i min størrelse, så kan jeg godt finde på at købe to par mere. Derudover så har jeg bestilt disse par - som I ser på billedet - med blonder over nettet. Havde sidste år forsøgt at sende dem en mail, men fik aldrig noget svar. Prøvede så igen her i starten af måneden uden held, men fik hul igennem én gang igennem deres hjemmeside. Og siden har jeg igen ingen svar fået. Så nu tog jeg bare chancen og bestilte dem hjem - SELVOM de er røv dyre, men nu har jeg i over et år gerne ville have dem, og nu skulle det altså være. Så skal der spises lidt mere pasta, men det går nok. :D

Men altså som sagt, så er det slet ikke noget problem at style sådan nogen på en fed måde selv her i efteråret og endda også til vinter. Og er man ikke så meget til strømpebukser, så kan man købe nogle knæstrømper som også er ret tynde, og dem kan man jo så bare have på med et par korte leggings eller noget, som jeg fx har gjort i dag. Og disse koster vist pt. under 10 kr for 3 par i Fakta. Jeg købte dem i går, og de er super behagelige at have på.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)