Nyt køb - En striktrøje til det kolde vejr


Jeg har faktisk kun én rigtig strik til de kolde dage, men den er ikke med lange ærmer og den sidder heller ikke skiiiiide godt, så da jeg prøvede denne og den sad perfekt, så måtte jeg altså bare have den med hjem. Den er møgvarm, så det er ikke lige nu her den skal bruges, men den bliver super til de køligere dage. Har godt nok en anden også, men den er så sart og går utroligt hurtigt i stykker, så den kommer jeg ikke til at bruge ret meget. Så jeg håber ikke at denne krymper mere end de 5% de lover i mærket når den bliver vasket. :D
Så det er virkelig en skam at weekenden bliver så varm, for det kunne da have været nice at putte sig ned i hyggetøj og bare slap' aaaaa'. *Hehe*


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)