Hvilken kalender skal jeg vælge næste gang?


Sad lige og gennemgik min kalender i går aftes. Der kommer til at ske så meget de næste par måneder, så skal helst skrive det hele ned for ikke at glemme det. Jeg har en ret elendig hukommelse. Det gør så også at jeg ikke husker at få skrevet alt ned. *Hehe* Men jeg gør alt hvad jeg kan for at skrive det ned så snart jeg får besked eller når jeg aftaler noget med folk.

Sad så også og tænkte på at der jo ikke er så forfærdelig mange måneder til før jeg skal have anskaffet mig en ny kalender. Spørgsmålet er så bare - hvilken en skal jeg vælge? Skal jeg gå tilbage til en spiralkalender eller skal jeg holde mig til "bøgerne" som den jeg har nu? Og skal den være stor eller lille? Aih men jeg ved det virkelig ikke! Heldigvis er der lidt tid at beslutte sig i endnu. :P Plejer at købe kalenderen op til jul eller umiddelbart i dagene efter, så det kan være jeg bliver mere sikker i min sag til den tid.

Hvad har I selv og hvad synes I jeg skal vælge?


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Prøv filofax.dk. Kalenderen er lidt som et ringbind bare i kalenderstørelse. Også når året er gået så kan man købe refills så du ikk skal ud og købe en helt ny kalender.

    SvarSlet
    Svar
    1. Dem har jeg overvejet, men jeg er ikke så meget til ringbind-metoden, så det bliver nok ikke den jeg vælger. Selvom det er skide smart.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)