Irriteret - MEN alle de lækre mænd hjælper på humøret


Aih men altså en dag det har været indtil videre. Havde masser af tid i morges så jeg kørte tidligere ned mod banegården for at sidde og nyde havnen lidt. Da jeg så vælger at gå op mod bussen bliver jeg lidt overrasket over, at der står en stor flok børn, og jeg tænker bare at de skal fandme ikke mod Svendborg, så dør jeg. Heldigvis skulle de mod Ringe, men da jeg så ser buschaufføren så fortryder jeg lidt at jeg ikke skal den vej. *Hahahahah* Hold da op en flot mand han var og hold da op der blev flirtet. Øv altså! *Hahahahahha* Men chaufføren der kørte mod Svendborg var da også flink nok, men langt fra så fræk. :P

Da jeg så kommer ned til Sygehuset bliver jeg lidt irriteret over at bygningsnummer ikke passer med røngten afdelingen, og det er så fordi de til trods for mit ønske om at komme til Svendborg har givet mig en tid i Odense. Så jeg står og bliver godt gal i skralden over Odense OUH og deres forbandede konstante fejl. Men jeg får heldigvis en tid hos Svendborg alligevel nu hvor jeg er der. De var simpelthen så søde at ringe og skælde dem ud i Odense for mig, og så få forflyttet min tid til Svendborg Sygehus. Jeg kom ind overraskende hurtigt og det var (desværre) ret hurtigt overstået. For der bag væggen står 3 af de lækreste mangelige læger/sygeplejersker jeg nogensinde har set. OMG! Jeg ville nu gerne blive der og få taget lidt flere billeder. Overvejede også at fake en besvimelse og ligge klar til førstehjælp. *Hahahahahahaha* Men måtte desværre takke og smutte. :P

Var så lige hurtigt forbi Kvickly efter drikkelse og lidt at spise, men nåede aldrig at drikke/spise det, for da jeg kommer op til bussen kommer den kørende rundt om hjørnet. Og da jeg stiger ind i bussen begynder jeg at grine lidt. Og det samme gjorde buschaufføren. "Nå du vil gerne med hjem igen?". *Hahahahahah* Det var så ham jeg havde kørt med derned. Lidt sjovt. :D Og der var faktisk også en af de andre passagerer med den anden vej igen og vi fik da også lige udvekslet et smil og et "Hej". :P Det er sku lidt spøjst og hyggeligt når sådan noget sker.

Da jeg så langt om længe kom tilbage til Faaborg var jeg lige inde forbi en pakke og ned forbi Føtex efter noget weekend-snask. :D NU er det fandme weekend. Og det skal nydes. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)